Monday , August 2 2021

"Аквамен", Джеймс Уан и какво е коствало на режисьора, за да завърши филма"Аквамен" е сред от най-очакваните от нас филми до края на годината. Причините са много. Една от тях е, че режисирането се е захванал Джеймс Уан.

Най-очакваните филми до края на 2018 г.

Най-очакваните филми до края на 2018 г.

Ще се харесат на всички

And you can do it with the help of a person, who will be able to access and pass the time, so that you can make sure that you are in control of the game and that you are in control of the game.

Режисьорът използва профила си в Instagram, за да се похвали, че работата по "Аквамен" официално е приключила. Звучи малко странно, но е така, защото подобен тип филми – with много специални ефекти, изискват много (в доста случаи и повече) работа извън снимачната площадка.

Но след като и Уан споделя, че вече всичко е готово, значи е така. Той благодари и на целия екип, който се е занимавал с това "малко филмче" през … последните две години.

Удължен трейлър на "Аквамен" с Джейсън Момоа

Ще намери ли Атлантида своя достоен крал

Джейсън Момоа дава отговори на много въпроси

Много месеци и никаква почивка – това е равносметката на Джеймс Уан за работата по "Аквамен". Естествено, приканя ни да видим творението му в 28 декември, когато то тръгва по кината. Междувременно, по неговите думи, смята да направи една дълга дрямка.


Source link