Tuesday , March 2 2021

Еди Хърн: Имам планове за Усик в тежка категория – Още спорт – Бойни спортовеБоксовият промоутър Еди Хърн, който представлява звездата в тежка категория Антъни Джошуа, отправи намек за това, че абсолютният шампион в полутежка категория Олександър Усик вече е сред вариантите за противник на някой измежду неговите бойци в кралската дивизия.

The WBA (Super), WBC, IBF, WBO, and the title and title on the "Дъ Ринг" title are listed in the WB (Super) Wags.

"Белю спечели първите три рунда. Не знам дали килограмите не направиха разликата (украинецът се оказа малко по-лек при официалното претегляне – б.р.), но Усик е един велик боксьор. Хубаво е да помним Тони Белю, той е голям човек, голям мъж. Даде всичко в този мач. Доволен съм, че хората видяха истинския Тони Белю ", заяви Хърн след края на боксовата галавечер в Манчестър.

Усик: Тежка категория? Ще имам нужда от повечко макарони

"Понякога той се мъчеше в лека тежка категория, но все пак постигна всичко в спорта в полутежка. Всички се гордеем с него. Той ще се оттегли като истински боксьор. Тони е един от най-готините хора, които съм срещал. Даде всичко на феновете, благодаря на хората, които го подкрепяха. Получи мача, който заслужаваше. "

"Той се би с най-добрите. Не е бягал от никого. Заслужава цялото уважение на света. "

"Усик срещу някои от моите момчета в тежка категория? Тази вечер принадлежи на един страхотен мач. Видяхме невероятни неща, такива, каквито не бях виждал през живота си досега. Имам големи планове за Усик, ще седнем и ще говорим. Сега обаче трябва да отдадем дължимото на Тони Белю – един велик боксьор, който даде всичко на спорта ", завърши Хърн.


Source link