Sunday , April 11 2021

Nieuwe chef de mission wil geen 'losersvlucht'Als het aan Pieter van den Hoogenband ligt, wordt tolldens de Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokio de gewraakte 'losersvlucht' geschrapt. De Nieuwe chef de mission zegt zich daar sterk voor te maken, nadat zijn aanstelling dinsdag officieel was geworden.

But 40-year-old Oud-zwemmer heeft zich deer de Spelen van Rio de Janeiro, twee jaar geleden, geërgerd aan het vroegtijdig naar Huis Sturen van sporter die klaar Waren und geen medails Hadden gewonnen.

Van den Hoogenband in dinsdag in De Wereld Draait Door, waarin hij i gast was, de beelden van vervroegd teruggekeerde a sporters nog eens terug en zijn maag draaide om. De Nieuwe chef de mission, die na afloop van de uitzending een geïmproviseerde persconferentie gaf: "Ik wil vermijden dat sporters die jarenlang hard getraind hebben met een rotgevoel thuiskomen. Voor die losersvlucht zoek ik een oplossing. "

Het heeft even geduurd, maar na moeizame onderhandelingen over zijn Financiële vergoeding mag Van den Hoogenband zich tot zijn opluchting chef de mission noemen. Hij was afgelopen zomer al voor die functie gevraagd door technisch directeur en afzwaaiend chef de mission Maurits Hendriks, maar de stroperige besluitvorming bij sportkoepel NOC * NSF werd pas deze week afgerond.

Van den Hoogenband zal zich in zijn Nieuwe Functie in Hoge mate moeten schikken naar de lijn die Hendriks heeft uitgezet. But the technical directors are alike with the intense effort to make their debut with 'Tokyo'. Dat vindt de Nieuwe chef de mission geen problem, zegt-ie. "Omdat i met Hendriks een goede taakverdeling heb afgesproken, maar ook omdat ik in zijn visie geloof. Hij heeft tenslotte een belangrijke bijdrage geleverd aan het Hoge niveau van de Nederlandse topsport. "

The Olympics Camp is a great place to go for a sporting event with sports enthusiasts who want to have fun with you. Waar nodig een schouder de een bemoedigend Woord, maar vooral zo min mogelijk in de Weg lopen. Van den Hoogenband wil inspireren, zoals hij werd geïnspireerd de de Surinaamse zwemmer Anthony Nesty toen die de Amerikën Matt Biondi versloeg. Of the zoals wielrenner Tom Dumoulin hem ooit tovertrouwde te zijn geïnspireerd door de twee Gouden medailles die Van den Hoogenband op de Spelen in Sydney won.

Als zijn eerste prioriteteit ziet de Nieuwe chef de mission een snelle kennismaking met sporters en coaches. "All my deceitfulness, Allen's body was wet with you."


Source link