Monday , April 12 2021

Real Madrid are antrenor principal! Decizia luată de Perez: a trimis deja actele la Liga Profesională de Fotbal de Spania<! – SAU:

->
Real Madrid are antrenor principal! Decizia luată de Perez: a trimis deja actele la Liga Profesională de Fotbal de Spania

Presa din Spania notes the technique of Santiago Solari i-a convins pe cei din conducerea galacticilor. As a result, in the urma at 4 celsius and at the end of the season, Solari for Banca Tehnică, Florentino Perez decided to stay in Argentina for the final season of the season.

Jurnaliştii de la ESPN in the scribble of the Real Madrid in the trilateral noul contract to him Solari la Federaţia Spaniolă de Fotbal, fapt care confirmă cu tecnicianul nu mai este interimar ci principal.

Cu Santiago Solari pe bancă, galacticii au câştigat Partida cu Melilla din Cupa Regelului, cu Valladolid and Celta Vigo in La Liga and Viktoria Plzen in the League Campionilor. The results of the Argentinian anthropomorphic anthropomorphic movement in the history of 116 ani at clubului.

Real Madrid, Real Madrid, is located in the heart of the city, 20 minutes away from the city center.


Source link