Tuesday , March 2 2021

Totul pentru dragoste. Burlacul Emilian Ciocănel and her fateMirela Vaida and Dodo Mesaros

Photo Detail: Mirela Vaida and Dodo Mesaros

Cea de-a Treia series in reality show-ului "Totul pentru dragoste – La bine and la greu", present de Mirela Vaida and diffuse in the black show, de luni până vineri, of the time 14.00, Antena 1, to fost una presărată cu foarte multe provocări, Dar şi cu foarte multe surprize.

Concurentele, împreună cu partenerii lor, Dar şi fata singură şi burlacul au ajuns, astăzi, la finalul celor Două săptămâni petrecute în casa "Totul pentru dragoste" "A fost o experienţă cu adevărat de neuitat. in the case of the collapse of the house, in the face of the earthquake, and at the end of the day, and at the end of the earth,

Deşi Emilian a recunoscut că Andra şi-a jucat foarte bine rolul, el a surprise pe toată Lumea cu alegerea sa. "A focus or a joc deloc uşor, a fost or presiune foarte mare, Dar până la urmă totul a fost o experienţă importantă. "Cred că fata singură este Livia, şi sunt foarte Sigur pe mine", a declarat burlacul Emilian Ciocănel.

(W670)

Aşadar, prize de 5000 de euro pus în joc în cadrul reality show-ului "Totul pentru dragoste – La bine şi la greu" a fost câştigat de burlacul Emilian Ciocănel, pentru că el a reuşit să-şi dea seama care dintre cele patru pretendente nu are iubit, urmând ca el şi Livia să împartă banii.

Începând de luni, alţi concurenţi şi un alt burlac vor încerca să câştige cei 5000 de euro. The prince of the provocateurs, who have been invited to visit the house "Totul pentru dragoste", have been waiting for the fire to be black, de luni până vineri, at 14.00, Antena 1.


Source link