Saturday , September 19 2020
Home / serbia / Trifunović is taking the plan to the dawn of Milione od srpskog naroda, a stranger after the Makedonski scenario ?!

Trifunović is taking the plan to the dawn of Milione od srpskog naroda, a stranger after the Makedonski scenario ?![ad_1]

Autor:

DATE I IN VREME:
08.25.2019. 13:10

Sergej Trifunović

Sergej Trifunović, Photo: Alo! / Nenad Vujanović

Trifunović je u otvorenom pisma pozvao Mekalistera da pod patronatom Evropske unije organizija dijalog predstavnika vlasti i opposije iz Srbije.

Predsednik PSG-a je u pizmo podsetio da bi redovni parliamentarni izbori u Srbiji trebalo da se dogode 2020. godine, ali da u poslednjih nekoliko nedelina većina opozicionih stranaka ozbiljno razmatra boykot ovih izbora, posto navodno ne posti uslovi.

POZNATI PEVAČ NAPAO ALEXANDRA VUČIĆA! Prvo beats Kao Kisha, a Onda nasrnuo na predsednika Srbije!

On the sidelines of the mediation of the Mecalistera Bill rides early in the pre-eminence crisis Kraze i ocenjuje da bi Kao u slučaju Severne Macedonia Institutions EU morale beats solving da Rade sa.

The posthumous session of the Veliki vladajuće opposed to the opposition strangle saglasile za pristup Srbije u Evropské unia, po oceni Trifunovića "jedinian imitation", da pristano na ovaj format com bi EU bulletin bi pomogao da se izbegne ozbri ozbri.

Sergei Trifunović takes the idea da od Srbije napravi Macedonia, leg, kakimo vidimo završila sa silnim milionima evra u torbi.

Lider Pokreta slobodnih građana je došao na genius ideas khak da Sebi obezbedi budućnost.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića ever će biti uveden VOJNI ROK pše u u ličnoj poruci od Putina

[ad_2]
Source link